Helhedshealing

HELHEDSHEALING

HVAD ER HELHEDS HEALING?

 

Healing er en af verdens ældste behandlingsformer, som kendetegnes ved at healeren formidler energi til klienten. Energien er universal livs- og kærlighedsenergi. Energien vil søge derhen i modtageren, hvor der er ubalance med det formål at skabe balance og harmoni.

 

Healing er med til at styrke immunforsvaret, afbalancere nervesystemet og hjælpe kroppens naurlige evne til at helbrede sig selv. Healing er også med til at ’hele’ sjælen ved bl.a. at slippe gamle følelser, vaner, blokeringer og tankemønstre som ikke længere er til gavn for os. Vi kan derved i højere grad udleve vores fulde potentiale.

 

Helheds Healing starter med en indledende samtale, hvor vi finder frem til, hvad du ønsker at arbejde med. Herefter sanser jeg ind på krop og sjæl. Hvis der er behov for det anvender jeg fysiske greb til at løsne eventuelle spændinger/energi blokeringer, for til sidste at heale. Selve healingen foregår ved, at jeg holder ved dine ankler alt imens du slapper af på briksen. Healingen foregår fuld påklædt.