Japansk Lifting

Hvad er Japansk Lifting?

Japansk Lifting er en behandlingsmetode, der kombinerer ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage. Ved hjælp af specielle teknikker løsnes der op for eventuelle muskelspændinger, og vævet drænes for væskeophobninger og affaldsstoffer.

Japansk Lifting er en unik behandling. Dele af metoden stammer fra en gammel traditionel Japansk behandlings metode, brugt i Japan fra omkring begyndelsen af det 5.århundrede e.Kr.

Ifølge Japansk tradition er skønhed et spejl af indre balance mellem sind og krop. Japansk Lifting er designet til at bevare og genopbygge denne balance, for at forbedre sundhed, forebygge sygdom og samtidig opretholde energi og skønhed.

Hvordan virker det?

Det er muligt at stimulere og regulere alle organer med denne behandling. Det sker ved at benytte punkter i ansigtet, der er forbundet med meridianbaner og nervereflekspunkter tilknyttet nervesystemet.

Behandlingsformen virker derfor også meget beroligende samt afstressende. Ikke alene opnås et mere afslappet ydre, men også det indre vil føles mere afbalanceret og roligt. Og med et kontinuerligt forløb, vil slap hud og rynker mindskes og hudens hydrering, elasticitet, fasthed og glød forbedres.

Hvordan foregår Japansk Lifting?

De teknikker, der anvendes, er bl.a. dybe og behagelige tryk og stræk af ansigtets muskler og væv. Teknikkerne styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmusklerne, ansigtets nerver og kredsløb.

En enkelt behandling vil kunne mærkes dejlig afspændende i krop, nervesystem og muskulatur. Behandlingen har desuden en udrensende effekt på systemet. En skøn genopbyggende pause til dig selv.

Hvis du ønsker et mere synligt ’løft’ af ansigtet, opnås det ved et behandlingsforløb på 10 behandlinger.

Behandlingsforløb begynder med 3 behandlinger i 1. uge. Derefter 2 behandlinger om ugen i de følgende uger. Efter 10 behandlinger kan du holde det opnåede resultat ved lige med 1 behandling en gang om måneden.

Tips til behandlingen

Inden behandling

Kom gerne før så du kan tage din make-up af inden behandling.

Tag det roligt

Tag det roligt efter din behandling. Det er vigtigt at slappe af og give din krop mulighed for at genfinde sin naturlige balance. 

Drik rigeligt

Drik rigeligt med vand efter din massage. Vand er med til at udskille affaldsstoffer, det renser din krop.