Healing

Hvad er healing?

Healing er en af verdens ældste behandlingsformer, som kendetegnes ved, at healeren formidler energi til klienten. Energien er universal livs- og kærlighedsenergi og vil søge derhen i modtageren, hvor der er ubalance, med det formål at skabe balance og harmoni.

Healing er med til at styrke immunforsvaret, afbalancere nervesystemet og hjælpe kroppens naurlige evne til at helbrede sig selv. Healing er også med til at ’hele’ sjælen ved bl.a. at slippe gamle følelser, vaner, blokeringer og tankemønstre, som ikke længere er til gavn for os. Vi kan derved i højere grad udleve vores fulde potentiale. 

Med denne healing arbejder vi dybt. Der tilføres ikke kun fornyet energi, der heales også på gamle mønstre, psykiske skrammer, sår og ar, som vi har fået med tiden. Denne form for healing går derfor dybt med sine forløsende teknikker.

Hvordan foregår det?

Inden healingen begynder vi med en indledende samtale, hvor vi finder frem til, hvad du ønsker at arbejde med. Herefter sanser jeg ind på krop og sjæl. Hvis der er behov for det, anvender jeg fysiske greb til at løsne eventuelle spændinger/energi blokeringer for til sidst at heale. Selve healingen foregår ved, at jeg holder ved dine ankler, alt imens du slapper af på briksen. Healingen foregår fuld påklædt.

Hvad kan Healing bruges til?

Healing kan bruges til at skabe mere balance psykisk såvel som fysisk.

  • Angst
  • Bekymring
  • Sorg
  • Vrede
  • Chok
  • Travlhed/stress
  • Lavt selvværd
  • Udfordrende relationer m.m.

Healing kan være en måde at arbejde med dig selv på, at skabe mere ro, fred, glæde, kærlighed m.m. i dit liv. Det er også en måde at nå til større bevidsthed omkring dig selv, dine vaner, overbevisninger, mønstre osv. Øget bevidsthed og selvindsigt skaber mulighed for positive forandring i dit liv.

Efter healingen

Gode råd til timerne efter behandlingen

Drik rigeligt

Drik gerne rigeligt med vand efter healingen. Energien i kroppen kræver en del vand for at kunne arbejde optimalt.

Tag det roligt

Tag det roligt efter din healing. Krop, sind og sjæl har brug for at slappe af, være i energien og finde ny balance.

Opblussen

Der kan opstå ’opblusning’ af den gene du har fået bearbejdet både fysisk såvel som mentalt. Det er helt naturligt og vil aftage igen.